Skip to content

Obegränsat bredband dit ingen annan når

Hej Kristianstad!

Goda nyheter! Just nu projekterar vi i din kommun.

Bluecom bygger bredband till hushåll och företag i hela Sverige och just nu projekterar vi nät i Kristianstad.  Är du intresserad av att ansluta dig? Läs vidare. 

Vi har tillgång till mer än 3000 strategiskt placerade master runt om i vårt land och just nu rekar vi läget för att kunna erbjuda snabbt och tryggt bredband via luften där behovet är störst. 

Eftersom vi just nu tittar på din kommun är det en fördel om du anmäler ditt intresse (givetvis inte bindande) för att vi ska kunna avgöra en etablering. 

EXEMPEL ERBJUDANDE

Då projektering pågår just nu kan vi inte lämna exakta priser på vad det skulle kosta i Kristianstad. Men ungefär så här brukar det se ut:

 • Anslutningsavgift: Cirka 12.500 kr
 • Nyckelfärdigt – all installation ingår
 • Vi har samarbete med Ecster så att du enkelt kan dela upp anslutningsavgiften på 12, 24 eller 60 månader, alternativt betala allt på en gång via faktura. 

TIPSA EN GRANNE

Har du en granne, släkting eller närstående som bör veta om vår tjänst? Se till att tipsa vidare, så ökar möjligheten att ni får tillgång till dagens bästa bredbandslösning.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Mer information

Skulle du vilja ha kontakt med någon av oss? Ring eller mejla vårt Air2Fibre-team direkt. 

Ring: 010-198 94 30 (vardagar 8-17)

Maila: air2fibre@bluecom.se

  Skicka din intresseanmälan

  Registrera ditt intresse här så återkommer vi så fort vi kan.

  EnbostadshusFlerbostadshusJag representerar ett företag

  Adress för fastighet där ni är intresserad av Air2Fibre

  Jajag bekräftar att jag har tagit del av Bluecoms integritetspolicy och jag ger mitt samtycke till behandling av mina personuppgifter.